![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQon43CYY5e7LEDGeCSGEHsO70y2f0dT9Rih03mdH6m8f9TFnH46rX44jJsBiA6oKbb6-TbUGbpIjy2ybniPZBv_8kyE_Zqg5BV59yv17qajefNheFu5T63kr3tXnE24Th-3syj3qPfFNj/s400/rullat.jpg)
Savupororieskarullat
2pkt kylmäsavuporo leikkelettä
1prk majoneesia
2pkt savuporo/maustamatonta tuorejuustoa
2pkt savuporo/maustamatonta tuorejuustoa
5rkl kurkkusalaattia
rieskarullapohjia
rieskarullapohjia
vahvaa lihalientä
(oman maun mukaan ripaukset suolaa sekä musta- ja valkopippuria)
(oman maun mukaan ripaukset suolaa sekä musta- ja valkopippuria)
leikkaa kylmäsavuporoleikkeleet pieniksi kuutioiksi. Sekoita majoneesi, poro, tuorejuustot ja kurkkusalaatti keskenään tasaiseksi tahnaksi, päällystä astia kelmulla ja laita maustumaan yön yli jääkaappiin.
Kostuta rieskapohjat vahvalla lihaliemellä. Levitä porotäytettä muutaman ruokalusikallisen verran pohjalle ja kierrä voipaperin avulla rullalle. Tee rullat valmiiksi ja laita jääkaappiin. Leikkaa rieskarullat sopiviksi suupaloiksi juuri ennen tarjoilua. Voit myös käyttää savuporotahnaa esimerkiksi leipi ja uunienperunoiden kanssa, tai ruissipsien täytteenä. Ohjeella tulee runsaasti tahnaa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti