Banaanikakku
3 dl sokeria
4,5 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
4-5 banskua
2 kananmunaa
1dl kermaa
-Vatkaa rasva ja sokeri vaaleaksi ja kuohkeaksi. Sekoita jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe keskenään.
-Survo 2-3 bannaania soseeksi ja viipaloi toiset 2 pieniksi paloiksi.
-Lisää munat yksitellen rasva-sokeri-seokseen ja lisää sitten kerma, banaanisose, palat sekä jauhoseos ja kaada taikina voideltuun, kevyesti korppujauhotettuun vuokaan.
-Kypsennä kakkua uunissa 175 asteessa niin kauan kunnes kakku tuntuu tikulla kokeiltaessa tarpeeksi kovalta (40-60min) . Anna kakun hiukan jäähtyä ennen kumoamista ja vielä enemmän ennen leikkaamista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti