Perus ohjeeni suklaamuffareihin löytyy tästä, ja muunnoksia tein vain että:
!margariinin sijasta 2dl rypsiöljyä
!sekaan laitettavan suklaa&vadelman sijasta 80g tummaa/maitosuklaata, 2dl mustikoita, n.6 marianne karkkia/5rkl mariannecrushia
-Tee taikina kuten ohjeessa mihin pääset linkissä. Muista kuitenkin kananmunia sekaan vatkatessasi, oikeasti vatkata seosta kunnolla. Näin saat ihanan murenevat ja kuohkeat muffarit aikaan.
-Murskaa suklaa ja mariannekarkit rouheeksi, Mariannekarkit ennen kaikkea kunnolla palasiksi! (itse tein blenderillä, terän tylsymisenkin uhalla mutta ainakin tuli suklaasekoituksesta helposti rouhetta)
-Lisää sekoitettavat taikinan ollessa jo muuten valmista lopuksi, ja paista ohjeen mukaan uunissa 200 asteessa n. 25minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti