valkosuklaakuivakakku
250g margariinia
2dl sokeria
4 kananmunaa
2tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
2dl vehnäjauhoja
1 levy valkosuklaata
1prk valkosuklaa-lime rahkaa
1. Sekoita margariini ja sokeri keskenenään kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen seokseen.
2. Sekoita toisessa kulhossa sekaisin kaikki kuivat aineet, valkosuklaa rouhittuna pieniksi paloiksi sekä tiramisurahka, sekoita niin hyvin sekaisin kun voit ja lisää seos sokeri-rasva-muna seokseen.
3. Vatkaa tasainen taikina. Kaada seos korkeaan ja isoon korppujauhotettuun kuivakakkuvuokaan. Paista uunissa 175 asteessa noin tunti. Itse laskin uunin lämpöä ja paistelin vielä hetken niin.
Uuh, tätä täytyy kyllä joskus kokeilla. ♥
VastaaPoista