Sivut

tiistai 27. tammikuuta 2015

kampasimpukoita valkoviinikastikkeessa

Tämän blogin puolella olenkin hiljaiseloa pitänyt suuremman tovin. Kokkaaminen ei ole loppunut, mutta vähentynyt kylläkin. Yksinään asuessani en vain saa aikaiseksi ruokaa jota kehtaisi kuvata, yleensä se on jotain armotonta mössöä mitä lie lisukkeilla. "sekametelisoppaa"- jos sitä niin voisi kuvata isäni mukaan.
Välillä kun innostun, niin minähän innostun. Tässä tuli taas hyvä idea tuoretiskin ohi kävellessä. Kampasimpukat hyppäsivät silmiini ja eiköhän minun ollut pakko niitä napata mukaani.. Samaan heittoon koriin kaappasin mukaan thai-basilikaa, ruohosipulia, lehtisalaattia sun muuta tarpeellista. Alkossakin kipaisin hakemassa valkoviinin ruokaan (ja ruuanlaiton oheen että jälkiruuaksi, hups!).Oletin että kotoa ehkä löytyisi muut tarpeet ja oikeassa olinkin. Sipulit, voit ja limet sun muut olivat kaapissa kuten kuuluukin, omilla näteillä paikoillaan.

Lopputulos oli varsin miellyttävä ja maukas. Yrttinen valkoviinikastike ja kampasimpukat sopivat yhteen kuin villasukat kotihiirulaiselle. Vautsi. Olenpas kovin yllättynyt ja makuhermoni erittäin tyydyttyneet ♥



  








Rakkaudella, Anniina ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti