Sivut

torstai 9. elokuuta 2012

ruokapäiväkirja.

En tiedä mistä tämä idea tuli, mutta kunhan vain huvikseni teen ruokapäiväkirjaa tänne. Kuitenkin, ottakkee huomioon että en ole kotona, enkä syö aivan samalla tavalla kuin asuintuvalla olen tottunnuu syömään koska menen pitkälti muiden tottumusten tapaan, enkä näin ollen ala vaatimaan itselleni totuttua rytmiä, ruokia/ruoka-aineita. Teen kyllä joskus myöhemminkii tämmössiä, kun olen asuintuvalla itsekseen niin pääsee kurkistamaan siihenkin ruoka-arkeen.

Päivä 1.
klo.8
nektariini, hedelmäjogurttipikari, mukillinen teetä (jossa on siis myös hunajaa!), 2 ruisleipää oivariinilla ja tavallisella oltermannilla.

klo.12
ruisleipä jonka päälle laitettuna edellispäivän kermaista kana-ananas-riisi hässäkkää reippaasti yli leipäsen. Päällä myös raejuustoa sekä kurkkua. Vielä lisäksi päärynä-omena piltti.

klo.12-16
pehmeitä omarkarkkeja, tee mukillinen, omena

klo.17
1,5 lautasellista kasvissosekeittoa, ruisleipä oivariinilla ja oltermannilla, nektariinin ja banaanin jämät vauvalta.


kermainen-kasvissosekeitto (kattilallinen)

1 iso bataatti
1 pieni lanttu
3-4 porkkanaa
pieni pala inkivääriä
½ purjo
3-4 valkosipulin kynttä
3 salottisipulia
vettä
2 kasvisliemikuutiota
100g Créme Bonjour deluxe mustapippuri-tilli tuorejuusto
2,5dl valio kolmenjuuston kermaa
mausteita (aromisuola, suola, mustapippuri..)

-Pilko juurekset ja vihannekset pieniksi. Käytä purjosta myös "lehtiä" jotta saat keittoon hiukan viherväriä. Aseta kattilaan, kaada vettä niin että vihannekset peittyvät ja lisää myös kasvisliemikuutiot. Anna kiehua kunnes kaikki aineet ovat kypsiä.
- Ota kattila pois levyltä ja soseuta kaikki hienoksi sauvasekottimella. Kannattaa ottaa hiukan keittovedestä pois ennen tätä toimenpidettä, mikäli ei tahdo niin löysää keitosta. Soseutuksen jälkeen lisää joukkoon kolmenjuuston kerma ja tuorejuusto, sekoita. Aseta kattila takaisin liedelle ja kiehauta.

klo. 19-21
kaurakeksi, kuivattujahedelmia, 2 tee mukillista

klo.23:30
syvä lautasellinen pastasalaattia, voissa ja oliiviöljyssä paistettua halloumjuustoa joiden kera cremefraisé pohjaista valkosipulikastiketta. 2 ruisleipää, toinen oivariinilla ja toinen valkosipulikastikkeella. Muutamia viinikumikarkkeja ja tuhottaman paljon pepsimaxia.

Päivä 2.
klo. 9
2 ruisleipää oivariinilla, oltermannilla, salaatilla ja kurkulla. Mango-päärynä piltti, vaniljajogurttipikari ja kupillinen teetä.

klo.11-15
metsämarjapiltti, suklaakeksi, xylitolpastilleja, viinikumikarkkeja, kuivattujahedelmiä, 2 tee kupillista

klo.17:30
lautasellinen kasvissosekeittoa, 1½ ohrarieska ja ruisleipä +oivariini, oltermanni ja kurkkusiivut, muutama viinikumikarkki

18-21
verigreippi fanta zero pullo, 2 tee kupillista

22:30
2 isoa valkosipulipatonkipalaa kerroksella yrttituorejuustoa, 2 ruisleipää kunnon kerroksella maustamatonta tuorejuustoa, banaani, omena, hyppysellinen hilla-marjoja, jogurusinoita ja kirpeitä hedelmäkarkkeja

1 kommentti:

  1. sullakin on tosi hyvän näkösiä kuvia ja ohjeita täällä! pitää joskus itsekin kokeilla ;)

    VastaaPoista