Sivut

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

possun ulkofilettä piffipäivän kunniaksi



Tämän viikon maanantainahan oli urbaani pihvi ja suihinottopäivä joten kyllä se pihviä oli miehisyydelle tehtävä, kun siitä niin paljon kyseltiin ja toitotettiin etukäteen (ja vielä sanotaan että naiset vaativat kaiken maailman hömpötyksiä?) 

Minähän väänsin sitten kunnon annoksen, vaikka sorruin tosin käyttämään pussipottumuusijauhetta koska mieheke oli ainut kuka sitä söi. Turhaa en alkanut vääntämään kunnon muuseja ja oli ainakin tuo ukko tyytyväinen, itse en ehkä olisi ollut.

Annokseen käytin possunulkofile pihvejä joita ostin Lahden kauppahallista. Marinoin pihvejä pari tuntia jääkaapissa öljymauste seoksessa ja sitten paistoin näppärästi pannulla. Tein ruuan seuraksi  kermapippurikastikkeen ja itse pihvi tarjoiltiin tämän jalon pussipottumuusin kanssa (joka sisäsi kermaa ja voita enemmän kuin laki sallii) ja siihen kylkeen vielä kuullotin sipulit ja vihannekset mausteineen. 

Tais maistua ihan hyvälle, koska näytti kyllä kelpaavan! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti