Sivut

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Karoliinan kahvimylly.

Kävin sunnuntai ajelulla mukanani HP, UH ja yksi henkilö lisää Joutsan suunnalla sijaitsevassa Karoliinan Kahvimyllyssä. Kyseinen kahvila on jo minun ja HP:n suosioon noussut kahvila-konditoria, kuin varmasti monen muunkin. Paikka on aika metsän keskellä, mutta puskaradion kautta kotoisalta tuntuva paikka on lähes aina tupaten täynnä. Kakut ovat järisyttävän kokoisia, mutta eivät vain näyttäviä sillä maku vie todella kielen mennessään.

Valikoimasta löytyy niin pikkusuolaista, ja mitä erilaisimmista kakkupaloista, kekseihin, pulliin ja piirakoihin. Kyseisestä paikasta voi tilata kakkuja, kuten yleensäkin konditorioista tai ostaa käydessä kokonaisenkin kakun. Kuivakakkujakin löytyy irtomyyntinä. Valikoima tiski on kuin taivas, ja vaikka rahaa tuleekin varata tälle kahvikeikalle koska yksi pala kakkua maksaa noin 4-5euroa mutta kyllä koko että maku antaa tarpeeksi vastinetta rahalle!
Yksi mainitsemisen arvoinen tuote on karjalanpiirakat ja niihin tuleva munavoi. Parempia en koskaan ole saanut! Kuitenkin tällä kertaa ei kuvaa niistä ole koska vaihtelun vuoksi otin suolaista piirakkaa palasen ennen makeaa.


tomaattimozzarella piirakka


jogurttimarjahyytelökakku


vadelmahyytelökakku


karviaismarjapiirakka vaniljavaahdolla


korvapuusti

Jos tahdot herkutella tai kerrankin käydä todella hyvässä paikassa kahvittelemassa, voin hyvällä omalla tunnolla suositella tässä paikassa käymistä! Hiukan kallista, mutta hinta-laatusuhde kuitenkin on kohdillaan. Ja ei ihan vatsa täynnä kannata paikkaan tulla, sillä kyllä tarjottavat täyttävät varsin hyvin! Voin melkein jopa sanoa paikan olevan suomen parhaimpia kahviloita joissa olen käynyt, joten syystäkin monen kulkijat vakiopaikaksi tämäkin on muodostunut.

1 kommentti:

  1. Tuolla pitäisi poiketa, mutta on sinne jo jonkinverran matkaa täältä :)

    VastaaPoista