Sivut

lauantai 1. joulukuuta 2012

suolainen pannari


Koeviikon jälkeinen tyttöjen rentoilu ilta! Menuuseen sisältyi pitkän pähkäilyn ja rahansäästelyn tuloksena enimmäkseen "sitä mitä kaapista löytyy" periaatteella +joidenkin ostosten ja unohdusten kautta suolaista pannaria. Eli ohje on oma vanha ohjeeni, mutta tällä kertaa sekaan upposi paprikaa, tomaattia, mozzarellaa ja porkkanaa. Ja hups, juustoraaste unohtu kokonaan kauppaan, mutta meni se noinkin :)
Jälkkäriksi teimme vielä luumikiisselistä, tiramisurahkasta ja vaniljavaahdosta kerroksissa olevat annokset, ja ai että oli namnam. Loistava lopetus viikon pänttäämiselle. :)


Suolainen pannari (6 hlö)


8 dl maitoa
3 kananmunaa
4,5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä                                                                                                                                                                    0,5 dl kauralesettä

Täytteet:
1 pkt fetaa
1 parsakaali
1 rs kirsikkatomaatteja
½ iso punasipuli
75 g juustoraastetta

Sekoita taikina kulhossa ja kaada leivinpaperilla vuoratulle pellille. Heitä päälle pilkotut täytteet. Paista 225 asteessa 30 minuuttia.
Pannaria on helppo muunnella sen mukaan mitä jääkaapista sattuu löytymään. Saat pannarista lihaversion jos lisäät esimerkiksi parmankinkkua tai tonnikalaa.


ja tässä vielä epäselväää kuvaa herkutteluista ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti