Sivut

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

kikherne-papupata

Mitä myöhäiseksi illalliseksi, opiskelun jälkeen aika kulunut kuin siivillä juosten asioilla eikä ruokapöytään ole ehtinyt millään. Noh, illan pelastaa helposti valmistuva kikherne-papupata joka upposi loistavasti "pesunkestävälle lihansyöjä" miehekkeellekkin. Ja tästä tulee iso satsi! 

kikherne-papupata


1 pieni sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 suippo paprikaa
3 tomaattia
2dl pakastekasviksia
1prk kikherneitä
1tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
½dl ketsuppia/tomaattipyrettä
1-2rkl sinappia
2-3rkl soijakastiketta
mustapippuria
cyannemaustetta
yrttisuolaa
oliiviöljyä
n. ½tlk vettä
(tabasco)

-Kuullota silputtu sipuli pannulla oliiviöljyssä. Lisää kohta joukkoon suikaloitu paprika, huuhdellut kikherneet, valkosipuli survottuna, pakastekasvikset sekä soijakastike. Pyörittele pannulla hetkisen aikaa ja lisää suolaa+haluamiasi mausteita hiukan.
-Lisää joukkoon tomaattikastikkeen kanssa pavut, ketsuppi, sinappi, halutessasi tabasco. Lisää pannulle tyhjenneestä paputölkillä mitaten puoli tölkillistä vettä, mausta ja sekoittele tasaiseksi. 
-Anna hautua kannen alla noin 10-15, tarkasta maku. Tarjoile riisin ja tuoreen salaatin kera. 

! Tämä sopii hyvin kasvistäytteeksi tortilloihin, jolloin veden määrää kannattaa tosin vähentää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti