Sivut

lauantai 26. tammikuuta 2013

taco-soijakasviskastike tortilloille

Helppoa, nopeaa ja yksinkertaista. Ja sitä mitä kaapista löytyy tekniikalla syntyi niin helppo ruoka, mitä tulee useinkin nopsaa väännettyä, tästä saa oikeasti paljon ruokaa, että riittää useammaksi kertaa tai useammalle suulle. Ja sopii älyttömän hyvin tortillojen että pitaleipien täytteeksi. Ei ollut tortilloja tarjolla joten päädyin syömään ihan paahtiksen kanssa, kun ei jaksanut sitten mitään lisäkettä ruveta keittelemään.


taco-soijakasviskastike 


n.2dl soijaproteiinirouhetta
3 porkkanaa
1prk ananasta
2dl liotettuja herneitä
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
2dl wokvihanneksia
1pss taco spice-mix mausteseosta
2-3rkl tomaattipyrettä
soijakastiketta
vettä

-leikkaa porkkanat ohuiksi tikuiksi, ja keitä kattilassa ne ja herneet pehmeiksi. Suikaloi paprikat.
-Kuumenna pannu, mittaa soijarouhe pannulle ja pyörittele hetki siinä. Ala lisätä vettä sekoitellen, niin kauan kunnes vettä ei enää imeydy rouheeseen ja se on täysin turvonnut. (laita vähän vettä, odota ja anna imeytyä. lisää taas vettä ja samaa rataa...)
-Mausta spice-mix mausteseoksella, yrttisuolalla, soijalla ja haluamillasi mausteilla.. Mausteseoksesta tulee kyllä melko hyvin makua. Voit lisätä tässä vaiheessa jo vähän vettä pannulle mikäli meinaa palaa pohjaan.
-Lisää pannulle kypsät herneet, suikaloidut paprikat ja wokki vihannekset. Kuumenna hetki, ja lisää sitten pannulle tomaattipyre ja vettä niin että ruoka näyttää melko patamaiselta.
-Hauduttele jonkin aikaa, tarkasta maku ja tarjoile esimerkiksi tortillojen tai pitaleipien kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti